Oppas aan huis

Oppas aan huis

SENONA werkt samen met PET AU PAIR. Pet au pair biedt de volgende diensten aan: Pet Sitting, Dog Walking en House Sitting. Ik kom aan huis zorgen voor je lieveling. Bijvoorbeeld als je op reis of op weekend bent, bij een ziekenhuisopname of even wat minder tijd hebt om voor je dier te zorgen of om wat voor reden ook. Het oppassen, gebeurt door mij op een diervriendelijke en onderbouwde, doordachte manier. Ik heb al heel wat ervaring met het verzorgen van allerlei huisdieren van groot tot klein. Ik sta in voor het eten en drinken geven, uitlaten van de hond (of andere dieren) en het knuffelen en spelen met je lieveling. Hierbij observeer ik hun gedrag of alles normaal is en sta in voor eventuele verrijking. Indien er iets mis is, zorg ik ervoor dat de dierenarts wordt gecontacteerd. Zo kan je je dier in veilige handen achterlaten en genieten van een welverdiende vakantie.

Voor meer informatie zoals de werking en de tarieven kan je terecht op Pet au Pair

IMG_0868                2016-12-07 15.46.56 HDR